نیم نگاه سبوس گیری از ارده های تولیدی احمد اسماعیل زاده( مدیر دقتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت )سهراب سهرابی( مجری طرح گندم وزارت جهاد كشاورزی) 8 ماه پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره نان خشك سبوس دكتر پرویز جهانگیری( دكترای صنایع غذایی و رئییس انجمن افزودنی های مواد غذایی) 1 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره روغن سبوس برنج با حضور دكتر اكبر شمس(دكترای صنایع غذایی) 3 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره بیسكوئیت های سبوس دار با حضور خانم دكتر سپیده اسدزاده(دكترای صنایع غذایی) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره سبوس برنج با حضور خانم دكتر مژگان محمدزاده(دكترای صنایع غذایی) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های سبوس از باور تا واقعیت با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای تغذیه) 7 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) اضافه كردن سبوس آرد در نانوایی ها غیربهداشتی است با حضور خانم فریما حیاتی(كارشناس بهداشت محیط مركز بهداشت جنوب دانشگاه علوم پزشكی تهران) و آقای دكتر خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی) 7 سال پیش
غذا سلامت زندگی سبوس ها و فیبرها را در سفره غذایی جای دهیم. شماره تماس: 982122021954+شماره تلفن گویا: 982127860102+شماره پیامك: 9830000102+ 8 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) بازنگری استاندارد سبوس نان با حضور خانم زهرا عبدالهی(مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت) و آقای دكتر سیدعلی مشعشعی(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی ناگفته های آردی- از سبوس تا سمولینا! با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 9 سال پیش