برنامه «از مزرعه تا سفره» رادیو سلامت همزمان با هفته های ایرانی به معرفی دستاوردهای استان خوزستان و فعالیت های این استان در حوزه كشاورزی و باغداری می پردازد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، همزمان با هفته های ایرانی در استان خوزستان شبكه رادیویی سلامت از برنامه «از مزرعه تا سفره» به معرفی دستاوردهای ارزشمند این استان می پردازد. مخاطبان می توانند این برنامه را پنجشنبه 8 خرداد، از ساعت 11:05 دقیقه با بخش هایی همچون معرفی دستاوردهای استان خوزستان و فعالیت های این استان در حوزه كشاورزی و باغداری دنبال كنند.
از دیگر بخش هایی كه در این برنامه درباره آن صحبت می شود می توان به ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اشاره كرد.
خوزستان قطب كشاورزی ایران است در این راستا با مدیران، مسئولان استانداری و جهاد كشاورزی استان خوزستان گفت وگو می شود.
این قسمت از برنامه «از مزرعه تا سفره» با همكاری فهیمه السادات جوزدانی، تهیه كننده رادیو خوزستان روی آنتن رادیو سلامت می رود، از دیگر عوامل برنامه می توان به تهیه كنندگی فاطمه بی تقصیر و گویندگی فیروزه آدابی اشاره كرد.
برنامه از مزرعه تا سفره با رویكرد چرخه غذایی از مزرعه تا سفره و با هدف بهبود سبك زندگی سالم و تغذیه مناسب از صدای دانش نشاط آرامش روی موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز می رود.