شبكه رادیویی سلامت در برنامه «غذا سلامت زندگی»، دوشنبه - 19 آذر، به بحث و بررسی درباره « مصرف سوپ در ماه های سرد سال» می پردازد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه رادیویی «غذا سلامت زندگی» كه با محوریت تغذیه و صنایع غذایی روانه آنتن سلامت میشود، با حضور دكتر منصور رضایی، دكترای تغذیه موضوع «بایدها و نبایدهای مصرف سوپ در ماه های سرد سال» روی آنتن می رود.
در این برنامه كارشناس محور فواید ویتامینها، طریقه نگهداری مواد غذایی و … هم آموزش داده میشود. بخشی از برنامه «غذا سلامت زندگی» به گزارشهای مردمی اختصاص دارد و كارشناسان به سئوالات مردم پاسخ میدهد.
برنامه «غذا سلامت زندگی» به تهیهكنندگی «سولماز عطایی» و گویندگی «رویا كاظمی» كاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت است كه روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11 و 5 دقیقه به مدت 30 دقیقه پخش میشود.