صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

دوشنبه ها، از ساعت 12:30 به مدت 40 دقیقه

در حالی شاهد کاهش مصرف این ماده غذایی هستیم که سرانه مصرف لبنیات در کشور یک سوم استاندارد جهانی است.

برای تامین کلسیم بدن تنها نباید به شیر و لبنیات اکتفا کرد بلکه مواد غذایی دیگری مانند مرکبات و کلم ها نیز که حاوی کلسیم هستند، می توانند بخشی از نیاز بدن در این زمینه را تامین کنند.
مهمترین نقش کلسیم در بدن استحکام بخشی به سیستم استخوانی است به همین دلیل افرادی که در سنین رشد هستند به ویژه کودکان و نوجوانان از سن 11 سالگی تا 20 سالگی و بلوغ نیاز بیشتری نسبت به سایر گروه‌های سنی به کلسیم دارند.
باید از نوع لبنیات پاستوریزه استفاده شود زیرا شیرهای غیرپاستوریزه ممکن است در اثر جوشیدن میزان آلودگی های میکروبی آنها از بین برود اما آلودگی های شیمیایی آنها باقی می ماند و می تواند مشکلات گوارشی را برای افراد به وجود آورد.
به همه گروه های سنی توصیه می شود از لبنیات کم چرب استفاده کنند زیرا چربی لبنیات از نوع کلسترول بد (LDL) است و مصرف آن می تواند به بروز بیماری های قلبی و عروقی منجر شود0
یکی از اجزای مهم هرم غذایی استاندارد، گروه شیر و لبنیات است که باید به مصرف آن در سبد روزانه غذایی افراد توجه شود.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "نیم نگاه" کاری از گروه تغذیه 14 آبان ماه در ساعت 12:30 با حضور زهرا عبد الهی (مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) به بررسی دلایل کاهش سرانه مصرف لبنیات می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • نحوه نظارت بر عرضه و فروش جگر و کباب

  • درآمد میلیونی فروش آبمیوه و بستنی در فصل داغ تابستان

  • تابلوی ایست، در مقابل واردات بی‌رویه مکمل‌ها در رادیو سلامت

  • عاقبت مکمل های زیر پله ای

  • ضرورت توسعه اجتماعی در روستاها

  • لزوم توجه به سیاست های امنیت غذایی

  • ارتقای استاندارد، حلقه مفقوده توسعه صادرات

  • از خرید پرندگان شکاری و مهاجر، جداً خودداری کنید

  • بیش از 25 گرم قند ساده در روز نباید مصرف شود/62 درصد زنان، اضافه وزن دارند

  • دستاوردهای سلامت در حوزه غذا روی موج سلامت