صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

یكشنبه ها و سه شنبه ها از ساعت ، 8:30 به مدت ، 30 دقیقه

تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.

بنابراین مصرف تخم مرغ با سایر موادغذایی که از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا می شود.

در نمودارهای ارزیابی کیفیت پروتئین موجود در موادغذایی، همیشه تخم مرغ در بالاترین حد یعنی 100 قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده می شود.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " فراسو" کاری از گروه تغذیه هفدهم مهر ماه دکترمنصوررضایی(دکترای تغذیه) به موضوع فواید استفاده از تخم مرغ می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • تغذیه مناسب قبل و بعد از ورزش

  • تغذیه مناسب در افراد سالمند از "رادیو سلامت"

  • آلزایمر و همه باید و نبایدهای تغذیه ای آن

  • نقش پروتئین در سلامتی جسم

  • اهمیت توجه به بهداشت نذورات

  • تاثیر رژیم غذایی بر سلامت دندان

  • اهمیت بسته بندی مواد فاسد شدنی از فراسوی "رادیو سلامت"

  • درخواست "رادیو سلامت" جهت تمدید ماه مبارک رمضان

  • کم نمک اما سالم

  • «فراسو» بررسی می کند: بایدها و نبایدهای مصرف آجیل و خشکبار