صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

پنج شنبه ها، از ساعت 13:15 به مدت به مدت 10 دقیقه

فلافل یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که بسیاری از افراد برای خریدنش صف میکشند، مخصوصا اگر سلف سرویس هم باشد خریدارانش دو برابر می شود.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، مهندس جعفری ،کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در گفتگو با برنامه "ساده مثل سلامت" در مورد موضوع بهداشت مراکز عرضه فلافل به صورت سلف سرویس گفت:
میز سلف سرویس مواد غذایی در معرض انواع مختلف آلودگی های میکروبی قرار دارد و می تواند برای سلامتی بدن بسیار خطرناک باشد.
وی اظهار کرد: طبق ماده 13 دستور العمل اجرایی مواد خوردنی و آشامیدنی باید از بین کارکنان یک نفر ناظر انتخاب شده و به رفتار مشتریان نظارت کند که اصول بهداشتی را رعایت کنند.
این کارشناس بهداشت محیط قرار گرفتم مواد خام و پخته در کنار هم و روی یک میز را نادرست دانست و عنوان کرد:غذاهای خام و پخته باید روی 2 میز جداگانه باشد، زیرا طی فرآیند پخت بار میکروبی مواد غذایی به شدت کاهش پیدا می کند. نباید مواد تازه به غذاهای کهنه و دست خورده اضافه شود. همچنین فردی که مسئول آماده سازی مواد غذایی پخته است نباید همزمان به تهیه غذاهای خام نیز مشغول باشد، بلکه باید فرد دیگری این کار را انجام دهد.
او افزود: در مورد مواد غذایی که به صورت گرم سرو می شوند باید به این نکته توجه داشت که دمای آن ها هنگام مصرف باید بالای 60 درجه سانتی گراد باشد، زیرا اگر دمای این مواد پایین تر از 60 درجه سانتی گراد باشد احتمال بروز مسمومیت در افراد را افزایش می دهد، بنابراین باید مواد غذایی داخل گرمکن یا درون ظرف محتوی آب جوش نگه داری شوند.

مرتبط با این خبر

  • نکات مهم برای خرید ماهی در "ساده مثل سلامت "

  • بیماری ارزان برای خریداران لباس های تاناکورا

  • دفع بهداشتی زباله در "ساده مثل سلامت"

  • اهمیت تفکیک زباله ها در "ساده مثل سلامت "

  • مردم مواد غذایی را از دستفروش ها و دوره گردها نخرند

  • دانستنی های نگهداری گوشت قرمز ،مرغ و ماهی در "ساده مثل سلامت"

  • لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟

  • خطرات و بیماری های شغل آرایشگری

  • همه چیز درباره واکسن پنج‌گانه "پنتاوالان"

  • نکات بهداشتی خرید بستنی در فصل گرما