صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

پنج شنبه ها، از ساعت 13:15 به مدت به مدت 10 دقیقه

متأسفانه نظارتی بر دست فروشان و دوره گردها نیست و بهتر است مردم مواد غذایی را از این قشر تهیه نکنند.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت مهندس جعفری ،کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در گفتگو با برنامه "ساده مثل سلامت" در مورد موضوع خرید آش و لبو در فصل سرما از دستفروشان گفت :

غیر بهداشتی بودن و رعایت نکردن اصول بهداشتی و ایمنی سلامت، استفاده از رنگهای شیمیایی در پخت لبوها و عرضه نامناسب از دلایل آلودگی این خوراکیها است که اغلب توسط دست فروشان عرضه می شود.

وی در ادامه افزود : اجرای طرحهای نظارتی بهداشت برای افزایش سلامت عمومی شهروندان به ویژه دانش آموزان در اطراف مدارس شدیدتر خواهد بود.
بهتر است آش و باقالا و مواد غذایی مشابه از محل‌های مجاز و شناخته شده، خرید و تهیه شود و توزیع این مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف مناسب و ترجیحا گیاهی باشد.

کارشناس بهداشت محیط شمیرانات گفت: نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و یا ظروف یکبار مصرف نازک و رنگ روشن باشد.
مواد غذایی پخته شده توسط دستفروشان از جمله آش و حلیم روی شعله پایین گاز نگهداری می شود که بهتر از این افراد آش و مواد غذایی تهیه نشود.

مرتبط با این خبر

  • بهداشت مراکز عرضه فلافل به صورت سلف سرویس

  • نکات مهم برای خرید ماهی در "ساده مثل سلامت "

  • بیماری ارزان برای خریداران لباس های تاناکورا

  • دفع بهداشتی زباله در "ساده مثل سلامت"

  • اهمیت تفکیک زباله ها در "ساده مثل سلامت "

  • دانستنی های نگهداری گوشت قرمز ،مرغ و ماهی در "ساده مثل سلامت"

  • لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟

  • خطرات و بیماری های شغل آرایشگری

  • همه چیز درباره واکسن پنج‌گانه "پنتاوالان"

  • نکات بهداشتی خرید بستنی در فصل گرما