صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

پنج شنبه ها، از ساعت 13:15 به مدت به مدت 10 دقیقه

در فصل گرما گرایش به سمت مصرف بستنی بیشتر می شود. اما برای آنکه با خوردن بستنی مشکل بهداشتی برای شما پیش نیاید می بایست به نکاتی توجه کرد.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت مهندس سید سعید جعفری ،کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در گفتگو با برنامه ساده مثل سلامت در مورد موضوع خرید بهداشتی بستنی در فصل گرم سال گفت:
از آنجا که بستنی از خامه، شیر، تخم‌مرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تشکیل می‌شود از حساسیت زیادی برخوردارند و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرف‌کننده افزایش می‌یابد؛ به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضا و نشان استاندارد توجه کرد.

از دیگر نکاتی که در مصرف بستنی‌های بسته‌بندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه های 18ـ درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی (بستنی نرم‌شده قابل مصرف نیست، چون میکروب‌ها در آن به شدت زیاد می‌شود) است، چنانچه بستنی هر چند کوتاه‌مدت، از دمای 18ـ خارج شود و مجدداً به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامس‌گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف می‌شود.

در مورد بستنی‌های باز و فله‌ای نیز که خوردن آن توصیه نمی‌شود،نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت: بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود، ظروف و قاشق‌های برداشتن بستنی مرتباً باید تعویض شود، بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد؛ زیرا ریختن بستنی در ظرف‌های بلور و مخلوط کردن آن با هم، عامل سرایت بیماری می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • بهداشت مراکز عرضه فلافل به صورت سلف سرویس

  • نکات مهم برای خرید ماهی در "ساده مثل سلامت "

  • بیماری ارزان برای خریداران لباس های تاناکورا

  • دفع بهداشتی زباله در "ساده مثل سلامت"

  • اهمیت تفکیک زباله ها در "ساده مثل سلامت "

  • مردم مواد غذایی را از دستفروش ها و دوره گردها نخرند

  • دانستنی های نگهداری گوشت قرمز ،مرغ و ماهی در "ساده مثل سلامت"

  • لبنیات محلی، آری یا خیر؟؟؟

  • خطرات و بیماری های شغل آرایشگری

  • همه چیز درباره واکسن پنج‌گانه "پنتاوالان"