صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

هپاتیت و انواع آن یکی از یماریهایی هستند که در ابتدا علایمی مانند سرما خوردگی را برزو داده و فرد را دچار گمراهی می کنند.با تشخیص به موقع “هپاتیت” می توان از خطر مرگ نجات یافت.

هپاتیت از نظر لغوی به معنای التهاب کبد است و بر اثر عوامل مختلف از جمله بسیاری از داروها، ویروسهای مختلف، بیماری‌های خود ایمنی و بیماری‌های ژنتیکی پدید آید.

کبد یکی از مهمترین اعضای بدن است که نقش حیاتی در زندگی ایفا می‌کند. وظیفه اولیه کبد تصفیه هر چیزی است که ‌خورده می‌شود. کبد در مراقبت از عفونتها کمک می‌کند و میکروبها و سایر مواد سمی را از خون خارج کرده و به حفظ سلامت کمک می‌کند.

همچنین کبد مسئولیت ذخیره انرژی برای به حرکت در آوردن عضلات و کنترل قند خون و تنظیم کلسترول و نیز مسئولیت کنترل چندین هورمون و آنزیم دیگر است.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه دوم آبان ماه با حضور خانم دکتر اسری تاجیک (دکترای تغذیه ) به موضوع تغذیه مناسب برای پیشگیری از هپاتیت
می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا

  • عادت های غلط تغذیه ای که سبب چاقی میگردد

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • دانستنی هایی در مورد تخم مرغ به مناسبت "روز جهانی تخم مرغ"

  • فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

  • دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم

  • توجهات تغذیه ای در بیماران پارکینسون