صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

پیشگیری و کمک به درمان کاهش حافظه، تقویت استخوانها و کاهش دردهای روماتیسمی از خواص ذرت است.

ذرت که در فارسی به آن بلال نیز گفته میشود، منبع خوبی برای تامین ویتامینهای مهم و ضروری بدن نظیر ویتامین ب1، ویتامین ب5، ویتامین ث، ویتامین آ و عناصر معدنی ضروری فسفر، منگنز و منیزیم است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در گیاه ذرت یک نوع کارتنوئید نارنجی مایل به قرمز به نام بتا کریپتوگراتین، پل فنولها، استرول و ... است.
ذرت بعد از گندم و برنج مهمترین ماده غذایی بشر است و دانه های آن و روغن تهیه شده از این دانه ها منبع تامین کننده نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است. علاوه بر آن مو یا تارهای میوه (cornsilk) و گرده آن نیز خوردنی بوده و بیشتر مصرف طبی دارد.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه هشتم مهر ماه باحضوردکترمسعودهماپور(دکترای صنایع غذایی) به موضوع خواص ذرت می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا

  • عادت های غلط تغذیه ای که سبب چاقی میگردد

  • تغذیه مناسب برای پیشگیری از هپاتیت

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • دانستنی هایی در مورد تخم مرغ به مناسبت "روز جهانی تخم مرغ"

  • فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم

  • توجهات تغذیه ای در بیماران پارکینسون