صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

پاییز نه تنها فصل زیبایی های رنگارنگ طبیعت است، بلکه فصل میوه های متنوعی است که با خواص فراوان خود نقش مهمی در سلامت بدن دارند.

فصل پاییز با تغییرات بسیاری در جلوه‌‌های طبیعت و الگوی زندگی مردم همراه است. تا به حال توجه کردیده اید که با تغییر رنگ برگ سبز درختان به زرد‏، نارنجی و قرمز‏، رنگ میوه و سبزی‌‌ها نیز پاییزی می‌‌شود.
فصل پاییز با تغییرات بسیاری در جلوه‌‌های طبیعت و الگوی زندگی مردم همراه است. تا به حال توجه کردیده اید که با تغییر رنگ برگ سبز درختان به زرد‏، نارنجی و قرمز‏، رنگ میوه و سبزی‌‌ها نیز پاییزی می‌‌شود.
با توجه به آلودگی‌‌ها و سرما که سبب ایجاد پدیده وارونگی هوا می‌‌شود و ساکنان شهرهای صنعتی را به شدت در معرض الاینده‌‌ها قرار می‌‌دهد‏ استفاده از منابع غذایی آنتی‌اکسیدانی در این زمان‌‌ها بسیار حایز اهمیت است و باید سعی شود مصرف میوه‌‌ها و سبزی‌‌های تازه این فصل در سبد غذایی خانواده افزایش یابد. هم‌چنین با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامین D در میان مردم ایران مخصوا در پایتخت و شهرهای بزرگ و همچنین افزایش شیوع آن در فصل‌‌های سرد سال توصیه می‌‌شود که ساعات بیشتری از طول رو‏ پوست بدن خود را در مواجهه با نور قرار دهید.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی " کاری از گروه تغذیه ششم مهر ماه با حضوردکتر آریو موحد(دکترای تغذیه) به موضوع آشنایی با خواص میو های پاییزی می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا

  • عادت های غلط تغذیه ای که سبب چاقی میگردد

  • تغذیه مناسب برای پیشگیری از هپاتیت

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • دانستنی هایی در مورد تخم مرغ به مناسبت "روز جهانی تخم مرغ"

  • فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

  • دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم

  • توجهات تغذیه ای در بیماران پارکینسون