صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

اوتیسم یک نوع اختلال است و کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلاتی مثل مهارت های اجتماعی ،رفتاری و غیرکلامی دارند .علت واقعی اوتیسم ناشناخته است اما محققان بر این باورند اوتیسم به دلیل ناهنجاری در ساختار و عملکرد مغز ایجاد می شود.

اوتیسم، یک اختلال در رشد است که در سه سال اول زندگی ظاهر می گردد. این بیماری با تاثیر بر روی مغز کودک، رفتارهای اجتماعی و مهارت ارتباط برقرار کردن را مختل می کند.
میوه‌ها و سبزی‌ها منبع خوب ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و آنزیمی که مسئول سم‌زدایی در بدن است و کودکان اوتیستیک فاقد آن هستند را دارا می باشند. این مواد غذایی بهتر است به صورت خام و تازه مصرف شوند.
آب به شکل معدنی و تصفیه شده برای جلوگیری از یبوست به مقدار زیاد توصیه می‌شود. همچنین آب همراه با لیمو و عسل بهترین نوشیدنی برای کودکتان است.
سطوح خونی اسیدهای چرب امگا-3 در بچه‌های اوتیستیک پایین‌تر از دیگر کودکان است، اسیدهای چرب امگا-3 در ماهی و روغن آن یافت می‌شوند و ریسک بیماری‌های عصبی- روانی را در بزرگسالان کاهش می‌دهند.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه چهاردهم شهریور ماه به موضوع توجهات تغذیه ای در بیماران اوتیسم می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا

  • عادت های غلط تغذیه ای که سبب چاقی میگردد

  • تغذیه مناسب برای پیشگیری از هپاتیت

  • نقش تغذیه در سلامت روان

  • دانستنی هایی در مورد تخم مرغ به مناسبت "روز جهانی تخم مرغ"

  • فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

  • دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

  • رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب

  • با خواص میوه های پاییزی آشنا شویم

  • رعایت نکات بهداشتی هنگام طبخ نذری در ایام ماه محرم