صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

روزهای زوج، از ساعت 08:30 به مدت 30 دقیقه

استفاده از فولیک اسید به صورت مکمل توصیه نمی شود و تامین اسید فولیک بدن از طریق برنامه های غذایی برای سلامت افراد، مطلوب تر است.

دلایل بسیاری برای این وجود دارد که چرا دریافت مقدار مناسبی فولیک اسید برای بدن اهمیت فراوانی دارد. شاید مهم‌ترینِ این دلایل رشد و بازسازی سلولی باشد. در مطالعات اخیر، از فولیک اسید به عنوان یک "ریزمغذی خوشمزه‌" نام برده شده است که به فراوانی در دسترس است و ثابت شده است که کمبود آن می‌تواند منجر به ناراحتی‌های روانی از جمله افسردگی می‌شود. فولیک اسید امکان انجام وظایف اصلی بدن از جمله بیوسنتز نوکلئوتیدی در سلول‌ها، ساخت و ترمیم DNA، ساخت گلبول‌های قرمز در خون و پیشگیری از کم خونی را فراهم می‌کند. به همین دلیل است که همه‌ی افراد و به ویژه زنان باردار به فولیک اسید نیاز دارند. رژیم غذایی‌ِ سرشار از اسید فولیک، می‌تواند از کم‌خونی، بیماری آلزایمر، چندین نوع سرطان و نقص عضوِ نوزادان در هنگام تولد پیشگیری کند. خوشبختانه خوراکی‌های متعددی حاوی مقدار فراوانی فولیک اسید در اطراف ما وجود دارند که با مصرف آنها می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که روش تغذیه‌ی صحیحی داریم.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "فراسو"کاری از گروه بهداشت و تندرستی در روز 20 خرداد ماه راس ساعت 8:30 با حضور دکتر حاجی فرجی ،دکترای تغذیه به بررسی اهمیت استفاده از مواد غذایی حاوی اسید فولیک پرداخت.

مرتبط با این خبر

  • علل تب و راههای کنترل آن

  • دیابت و عوارض کلیوی به مناسبت روز حمایت از بیماران کلیوی و روز جهانی دیابت

  • علایم و عوامل موثر در بروز پنومونی به مناسبت روز جهانی پنومونی

  • بیان علل و راههای جایگزینی دندان از دست رفته

  • هر آنچه باید درباره سکته مغزی بدانیم

  • بررسی علل فقر آهن و روش های پیشگیری از آن

  • توجهات تغذیه ای افراد مبتلا به صرع

  • بررسی علل ناباروری در زنان به مناسبت هفته ملی زنان

  • روز جهانی پوکی استخوان در "فراسو"

  • بررسی علل ابتلا به کمر درد در روز جهانی کمر درد