صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مصرف مواد قندی و کربوهیدراتها یکی از عوامل ایجاد چاقی در افراد است. شکر به عنوان یکی از مواد غذایی شیرین در سبد تغذیه‌ای مردم قرار دارد اما مضرات بسیاری داشته و به عبارت بهتر عاملی در ایجاد برخی بیماری‌ها مانند دیابت است.

غلامرضا محمدی، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که آیا مصرف شکر برای بدن مضر است؟، اظهار داشت: ما کربوهیدرات را به ساده و پیچیده تقسیم می‌کنیم و شکر از کربوهیدارت‌های ساده است و در یکسری از بیماری‌ها علت آن دریافت این کربو هیدرات‌های ساده است.
وی افزود:‌ نه تنها شکر بلکه هر ماده غذایی که حاوی شکر باشد؛ مانند آب میوه‌های صنعتی، کمپوت‌ها، بیسکویت و کیک‌ها که در آن شکر وجود دارد و یک کربوهیدارت ساده است، فرد را به سمت اضافه وزن، چاقی، سندروم متابولیک و در نهایت بیماری‌های ناشی از آن مانند دیابت، فشار خون می‌برد.
این متخصص تغذیه در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان توصیه کرد که مردم هیچ وقت شکر مصرف نکنند ؟، خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم مردم تا می‌توانند شکر نخورند؛ به عبارتی اگر شکر مصرف نکنیم هیچ اتفاقی نمی‌افتد. البته عسل جایگزین خوبی برای آن است؛ چرا که از لحاظ ترکیبات ساختاری تفاوت‌هایی بین شکر و عسل وجود دارد و استفاده از عسل بهتر از شکر است.

مرتبط با این خبر

  • پیشگیری از آنفلوآنزا در مدرسه

  • مردم در روزهای آلودگی هوا «شیر» و «سیب» مصرف کنند

  • غذاهای غنی از زینک برای کوتاه کردن دوره آنفلوآنزا

  • آنتی بیوتیک بخوریم؟

  • تعداد قربانیان تصادفات در ایران 2 برابر آمار جهانی است

  • "آنفلوآنزا" چه فرقی با "سرماخوردگی" دارد؟

  • تأثیر تحریم‌های ظالمانه بر تهیه دارو و تجهیزات پزشکی

  • آنفولوانزای فصلی امسال با سالهای گذشته چه تفاوتهایی دارد؟

  • همه گیری ویروس آنفلوانزا تا سه هفته آینده ادامه دارد

  • همه چیز درباره بیماری آنفلو آنزای H1N1 (نوع A)