صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام باید موارد زیر را رعایت کرد:

از ذبح کردن دام در معابر عمومی و انظار مردم جدا خودداری شود.
دام نذری معاینه دامپزشکی داشته باشد.
گوشت دام تازه ذبح شده به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس استفاده شود.

مرتبط با این خبر

  • نتایج تحریم دارو ها

  • بی تحرکی و کم تحرکی دانش آموزان

  • تکنولوژی نانو

  • رابطه آلزایمر، ژنتیک و جنسیت

  • علائم فشار خون بالا

  • آیا مرغ ها هورمون دارند؟

  • تاکسی خوابی در "روی خط خبر" رادیو سلامت

  • رادیو سلامت، میهمان خانه معلولین خیریه کهریزک

  • آلزایمر چه نشانه هایی دارد؟ (بخش دوم)

  • آلزایمر چه نشانه هایی دارد؟ (بخش اول)