صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

برای استفاده از آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی مراحل زیر را انجام دهیم:

- جوشاندن آب به مدت سه دقیقه
- افزودن 5میلی لیتر آبلیمو به یک لیتر آب و مصرف آن پس از 30 دقیقه

- قرار دادن بطری های پلاستیکی و شیشه ای در معرض ور خورشید به مدت 6 ساعت
- بسته به میزان آلودگی، کدورت ، سختی و شوری آب مدت زمانهای سالم سازی و میزان غلظت آبلیمو افزایش می یابد.

نکات زیر را همواره مد نظر داشته باشیم:

- برای گندزدایی از آب، کلرزنی و استفاده از ترکیبات آن در اولویت روشها است.
- در شرایط بحرانی میزان کلر باقی مانده در آب یک میلی گرم بر لیتر است و در شرایط معمولی نیم تا هشت دهم میلی گرم بر لیترمی باشد.

مرتبط با این خبر

  • از کریمه تا کنگو، از گیلان تا سیستان

  • ولادت باسعادت امام رضا علیه السلام مبارک باد

  • ایمنی و استخر

  • در انجام کدام آزمایشها باید ناشتا باشیم؟

  • علائم هشدار دهنده حمله قلبی

  • دهه کرامت گرامی باد

  • جشن روز دختر در رادیو سلامت

  • اقدام رادیو سلامت در راستای طرح ملی کنترل فشار خون

  • این تابستان غرق نشو

  • قوانین استخر