صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

برای استفاده از آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی مراحل زیر را انجام دهیم:

- جوشاندن آب به مدت سه دقیقه
- افزودن 5میلی لیتر آبلیمو به یک لیتر آب و مصرف آن پس از 30 دقیقه

- قرار دادن بطری های پلاستیکی و شیشه ای در معرض ور خورشید به مدت 6 ساعت
- بسته به میزان آلودگی، کدورت ، سختی و شوری آب مدت زمانهای سالم سازی و میزان غلظت آبلیمو افزایش می یابد.

نکات زیر را همواره مد نظر داشته باشیم:

- برای گندزدایی از آب، کلرزنی و استفاده از ترکیبات آن در اولویت روشها است.
- در شرایط بحرانی میزان کلر باقی مانده در آب یک میلی گرم بر لیتر است و در شرایط معمولی نیم تا هشت دهم میلی گرم بر لیترمی باشد.

مرتبط با این خبر

  • هفته سلامت گرامی باد

  • ولادت حضرت مهدی(عج) مبارک باد

  • ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک باد

  • روز جهانی هموفیلی گرامی باد

  • نکات مهمی که باید برای حفظ ایمنی در اطراف یک هلیکوپتر رعایت کرد

  • فرا رسیدن اعیاد شعبانیه بر همه عاشقان مبارک باد

  • مبعث رسول اکرم بر همه مسلمانان جهان مبارک باد

  • دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی گرامی باد

  • رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 1398 را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

  • قبل از سفر جاده ای چه اقداماتی باید انجام داد؟