صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد.

تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است. سالهاست که تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می‌باشد.
علیرغم تمامی این شگفتی‌ها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول می‌باشد، کاهش یافته است. بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می‌گرداند، بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " غذا سلامت زندگی" کاری از گروه تغذیه هفدهم مهر ماه در ساعت 13:30 با حضور دکتر مسعود هماپور(دکترای صنایع غذایی) به موضوع دانستنی هایی در مورد تخم مرغ می پردازد.

مرتبط با این خبر

  • بررسی اهمیت غربالگری سرطان های زنان به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان

  • روز جهانی پوکی استخوان در "فراسو"

  • مردم مواد غذایی را از دستفروش ها و دوره گردها نخرند

  • پوسیدگی دندان ها در دوران سالمندی

  • جدایی جنسی زوجین

  • آموزش های پیش از ازدواج، اولین خواسته جامعه ناشنوایان از رادیو سلامت

  • نشست صمیمی معاون محترم صدا با تهیه کنندگان رادیو سلامت

  • بررسی حقوق خانواده در خونه زندگی

  • بررسی علل ابتلا به کمر درد در روز جهانی کمر درد

  • شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام را تسلیت می گوییم